Doneren.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen steunen. Alleen dankzij uw bijdrage kunnen wij hulp bieden in Cambodja. Uw gift is voor ons heel waardevol en tevens een teken van solidariteit met de mensen die wij helpen.

Wij waarderen iedere bijdrage. Dat kan door een éénmalige storting te doen of u aan te melden als vaste donateur op onderstaand email adres.


Niet alle donateurs van de Stichting Hart voor Cambodja zijn op de hoogte dat de Nederlandse overheid een fiscaal beleid voert dat schenkingen aan goede doelen aanmoedigt. Er zijn namelijk speciale belastingsbepalingen die gelden voor instellingen "die het algemeen nut beogen". Sinds 1-1-'08 heeft de Stichting Hart voor Cambodja een ANBI status. Dit wil zeggen dat (een deel van) uw schenking aan de Stichting Hart voor Cambodja van uw belastbaar inkomen aftrekbaar is.

De voor u gunstigste methode is die van de periodieke schenking.
Daarbij zou u onze stichting met een hoger bedrag kunnen steunen,
zonder dat het u iets extra's kost. Wij wijzen u dan ook graag op de mogelijkheid ons, op deze fiscaal vriendelijke manier, voor een langere periode te steunen.

Wilt u informatie? Stuur een email naar info@hartvoorcambodja.nl Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk informeren naar de mogelijkheden.

Ons Postbank nr. is NL 20 INGB 0003183491

U kunt ook onze donateurskaart downloaden, klik hier. U kunt deze uitprinten en vervolgens opsturen naar het bijstaande adres.

Kleren uitdelen